Beste Patiënt


Beste patiënten,
Momenteel zijn we telefonisch niet bereikbaar.
Voor het maken van een afspraak of dringende vragen kunt u ons altijd bereiken via het mailadres: dadident@hotmail.com

​Om u als reeds gekende patiënt een blijvend goede service te kunnen bieden en de opgelopen wachttijden terug te dringen worden geen nieuwe patiënten meer aangenomen in de praktijk.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Tandarts Ruben Depoorter
(Gedeconventioneerd)


sluiten
Beselarestraat 48, 8890 Dadizele
DI: VAN 09:00 TOT 13:00
056 50 40 50

ONZE
BEHANDELINGEN


Controle & preventie

meer info

Narcose

meer info

Prothese

meer info

Kindertandheelkunde

meer info

Kroon- en brugwerk

meer info

Vulling/Restauratie

meer info

Endodontie

meer info

Bleaching

meer info
AFSPRAAK MAKEN

CONTROLE & PREVENTIE

Een (half)jaarlijkse controle is een belangrijk onderdeel in het voorkomen van verdere tandheelkundige problemen. Hierbij wordt het gebit volledig gecontroleerd (zowel klinisch als radiografisch) en gereinigd.

Kindertandheelkunde

De kinderen worden in de juiste accommodatie ontvangen om hen zo goed mogelijk op hun gemak te stellen. Het is dan ook belangrijk dat kinderen reeds vroeg op controle komen en dit al van het tweede levensjaar. Indien er tandheelkundige problemen ontdekt worden dan kunnen we deze voortijdig aanpakken en blijft het een aangename ervaring om naar de tandarts te gaan.

NARCOSE

Wanneer er heel wat aan de hand is met het gebit van uw kind en de problemen te uitgebreid zijn om in de tandartsstoel te laten uit voeren. Dan is het aan te raden om de behandeling te laten doorgaan onder een korte algemene narcose. Deze worden door tandarts Ruben Depoorter uitgevoerd in het Jan Yperman Ziekenhuis. Zo worden traumatische behandelingen vermeden en blijft een tandartsbezoek een aangename ervaring. U kunt hiervoor terecht in de praktijk Dadident of in het Jan Yperman ziekenhuis. 057 35 75 20

Kroon- en brugwerk

Wanneer er meerdere tanden verloren zijn gegaan, dan kunnen deze terug aangevuld worden door middel van kroon- en brugwerk. Dit is een vaste voorziening, waarbij er een hoog esthetisch en kwaliteitsvol resultaat kan bekomen worden en zo het aangetaste gebit volledig hersteld kan worden.

Prothese

Met een volledige of een partiële uitneembare kunstgebit kunnen de verloren gegane tanden terug vervangen waardoor de glimlach hersteld wordt.

Vulling/Restauratie

Wanneer er tandbederf of een stuk tand is afgebroken, dan kan deze hersteld worden door het plaatsen van een tandvulling.

Endodontie

Ook wel wortelkanaalbehandeling genoemd, hierbij wordt de zenuw van de tand verwijderd en de resterende bacteriën en ontstekingen aangepakt.

bleaching

Bepaalde externe factoren zoals roken, koffie,.. kunnen uw gebit gaan verkleuren. Door middel van bleaching kan uw gebit terug enkele tinten witter worden op een veilige en controleerbare manier.

PRAKTISCHE INFO
BETALINGEN

Bancontact, Payconiq en Cash.


DEZE WEEK

MA: 09:00 - 17:00
DI: 09:00 - 13:00
WOE: 14:00 - 17:00
DO: 09:00 - 17:00
VRIJ: 09:00 - 16:00

enkel op afspraak


ADRES

Beselarestraat 48
8890 Dadizele